Bunga Salju Sinopsis Drama Slot Tiara Astro RIA

Pengenalan

Nantikan sebuah drama terbaharu terbitan MIG Production, bertajuk Bunga Salju. Drama ini bakal menemui penonton yang menampilkan gandingan Hisyam Hamid dan Amyra Rosli sebagai pelakon utama. Drama ini menjanjikan jalan cerita yang menarik dan lakonan yang penuh emosi, yang pastinya akan menghiburkan para penonton.

Bunga Salju akan mula disiarkan bermula 20 Mei setiap Isnin hingga Jumaat, pada pukul 6 petang di saluran Astro Ria. Bagi mereka yang tidak mahu ketinggalan, drama ini juga boleh distrim melalui platform Astro GO. Astro GO memberikan kemudahan untuk menonton di mana sahaja dan pada bila-bila masa.

Baca di Angkat isu autisme, Bunga Salju terima respons positif – Astro Awani

Baca Juga : Cinta Untuk Sekali Lagi MegaDrama Astro RIA

Info Drama Bunga Salju

TAJUKBunga Salju
JUMLAH EPISOD40 Episod
SALURANAstro RIA
SLOTTiara
SKRIPAkmal Firul & Panel Skrip MIG
ARAHANEjump Mohd
TERBITANMIG Production Sdn Bhd
PARA PELAKONHisyam Hamid, Amyra Rosli, Hariz Hamdan, Shatirah Amanda, Erynn Abdullah, Hasnul Rahmat, Mandy Chong, Zul Huzaimy, Syed Irfan, Zieman Din, Emelda Rosemila, Mior Hashim Manap, Zarina Zainoordin, Esma Daniel, Ooi Liang Chia, Arabella Ellen, Juhara Ayob, Syad Mutalib, Hafiz Halim

Pelakon Dan Watak

Para PelakonWatak
Hisyam HamidAzizi
Amyra RosliQaisara
Hariz HamdanFarouk
Syad MutalibEkin
Hasnul RahmatTuan Ishak
Zul HuzaimyAbang Zul
Zieman DinFatimah
Zarina ZainoordinKak Ila
Syed IrfanBudi
Mior Hashim ManapTan Sri Iskandar
Esma DanielMaman
Shatirah AmandaLinda
Erynn AbdullahZetty
Ooi Liang ChiaAmiri
Emelda RosemilaKarmila
Hafiz HalimAdam
Juhara AyobHajjah Bainun
Mandy ChongNancy
Arabella EllenMimi
Bunga Salju Astro RIA

Sinopsis Drama Bunga salju

Bunga Salju merupakan sebuah drama yang mengisahkan tentang perjalanan hidup dan cinta seorang wanita muda bernama Qaisara, yang dilakonkan oleh Amyra Rosli. Qaisara adalah kekasih kepada Farouk, lakonan Hariz Hamdan, yang juga merupakan sepupu kepada Azizi, watak yang dibawa oleh Hisyam Hamid, seorang lelaki yang menghidap autisme. Kisah ini bermula dengan kekeliruan Qaisara, apabila dia menerima lamaran daripada Azizi yang disangkanya datang dari Farouk.

Bunga Salju Astro RIA

Qaisara akhirnya terpaksa berpisah dengan Farouk dan menerima untuk berkahwin dengan Azizi. Walaupun pada awalnya perkahwinan ini adalah satu keputusan yang berat, Qaisara mula menyedari kebaikan dan sifat romantis Azizi, yang sentiasa mengejar kesempurnaan dalam setiap perkara yang dilakukannya. Azizi pula berusaha sebaik mungkin untuk menjadi suami yang baik, walaupun dengan keadaan autisme yang dihadapinya. Sepanjang perkahwinan mereka, Qaisara berusaha memahami dan menyesuaikan diri dengan sifat dan tingkah laku Azizi.

Namun, Qaisara menyimpan satu rahsia besar di dalam hati. Perkahwinannya dengan Azizi sebenarnya adalah atas permintaan Farouk, yang ingin memanfaatkan harta kekayaan Azizi. Apabila kebenaran ini terbongkar, Azizi merasa sangat kecewa tetapi enggan menceraikan Qaisara. Sebaliknya, dia bertekad untuk mempertahankan perkahwinan mereka dan membuktikan cinta serta kesetiaannya. Drama ini penuh dengan konflik emosi dan nilai-nilai kehidupan, menjanjikan penonton sebuah kisah yang menyentuh hati dan menginspirasikan.

Kongsi artikel kami ini ke :